הרצאת העשרה – מה עומד מאחורי תוויות המזון
מה יש באוכל שלנו - איך נדע מה אנחנו מכניסים לגוף שלנו?
בעידן המודרני, עידן של שפע, אנחנו נחשפים לכמות רבה כימיקלים רעילים שנכנסים לגופנו דרך המים, האויר שאנחנו נושמים, הקוסמטיקה שאנחנו משתמשים בה, חומרי הניקוי שאנחנו משתמשים בהם או מכבסים את בגדינו. היכולת של הגוף שלנו להיפטר מכמויות הרעלים לא תמיד מספיקה. החדשות הטובות הן שעם מודעות וידע, אפשר לשפר את המצב.
בהרצאה זו נלמד לקרוא תוויות מזון, מה המשמעות של הסימנים, איפה אנחנו צריכים להיות זהירים, ואיפה אפשר לסמוך על היצרן.
נראה דוגמאות מהארץ ומהעולם, ונלמד לבחור בצורה מיטבית עבורנו ועבור משפחתינו.